voetbalzone

'Wesley is een heel belangrijke voor de toekomst van de club'

Bart Kruyt09 aug 2011, 07:20
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2011, 07:20
Advertentie

Wesley Verhoek gaf enige tijd geleden aan dat hij na ADO Den Haag graag een stap vooruit wilde maken en speelt binnenkort in de Engelse Championship. De vleugelaanvaller gaat verder bij Nottingham Forest, dat 2,5 miljoen euro betaald aan ADO en Verhoek dinsdagmiddag presenteert. Steve McClaren is in zijn nopjes: “Hij is een geweldige aankoop.”

/

De voormalig coach van FC Twente kent Verhoek nog uit zijn periode in Nederland. “Ik vond hem toen al een prima speler. We hebben elkaar leren kennen en ik denk dat mijn goede relatie met hem heeft geholpen om hem naar Nottingham te halen”, noteerde De Telegraaf uit de mond van McClaren. “Wesley is een heel belangrijke voor de toekomst van de club. Als je de wedstrijd van zaterdag zou hebben gezien, weet je dat wij enorm behoefte hebben aan een type voetballer zoals hij. Eentje die de bal in de ’zestien’ kan afleveren. Hij heeft die kwaliteiten."

De 24-jarige Verhoek speelde zeven seizoenen in het eerste elftal van ADO en begon afgelopen zondag aan zijn achtste seizoen in dienst van de hofstad. Verhoek deed negentig minuten mee tegen Vitesse en de ontmoeting met zijn voormalige trainer John van den Brom bleek zijn afscheidswedstrijd te zijn. Verhoek speelde 159 competitieduels voor ADO.

Bezig met laden …