voetbalzone

West Ham hoopt met bod van 23,7 miljoen euro eindelijk beet te hebben

Bart Kruyt31 jul 2016, 16:37
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2016, 16:37
Advertentie

West Ham United is nu al wekenlang op zoek naar een nieuwe topspits en zat zonder succes achter onder meer Alexandre Lacazette van Olympique Lyon en Christian Benteke van Liverpool aan. Volgens Sky Sports probeert West Ham het nu bij André Ayew en is er een bod van 23,7 miljoen euro uitgebracht op de aanvaller van Swansea City.

/

Ayew stond vorig jaar ook al in de nadrukkelijke belangstelling van West Ham, maar koos toen voor een overstap naar Swansea. In zijn debuutseizoen in de Premier League maakte hij direct twaalf doelpunten en nu zou hij dus alsnog naar Londen kunnen verhuizen. Swansea heeft volgens de informatie van Sky Sports nog niet besloten of het het bod zal accepteren of weigeren.

Swansea zal Ayew in ieder geval pas willen laten gaan als het zelf een nieuwe spits heeft binnengehaald, want na het vertrek van Bafetimbi Gomis naar Olympique Marseille heeft Swansea nog maar twee centrumaanvallers in huis. Swansea is druk bezig met de komst van Sevilla-aanvaller Fernando Llorente en hoopt de Spanjaard snel te kunnen presenteren.

Bezig met laden …