voetbalzone

West Ham laat aanvaller Sears op huurbasis naar Scunthorpe verkassen

Peter Nusselder19 okt 2010, 11:47
Laatst bijgewerkt: 19 okt 2010, 11:47
Advertentie

Aanvaller Freddie Sears wordt wederom verhuurd door zijn club West Ham United. De twintigjarige spits, die afgelopen seizoen al op huurbasis werd gestald bij Crystal palace en Coventry City, mag de komende tijd proberen aan speelminuten te komen bij Scunthorpe United in het Championship.

Dit meldt West Ham dinsdag op haar officiële website. De talentvolle Sears deed het in de voorbereiding op dit seizoen goed bij The Hammers en speelde ook uitstekend bij de reserves, maar moet in de hoofdmacht nog altijd Freddie Piquionne, Victor Obinna, Benni McCarthy en Carlton Cole voor zich dulden, waardoor het de clubleiding beter leek om Sears ervaring op te laten doen op een lager niveau.

De spits kan dinsdagavond al zijn debuut maken voor zijn nieuwe werkgever tegen Preston North End. De Engels jeugdinternational maakte al in het seizoen 2007/08 zijn debuut in de Premier League voor West Ham, maar slaagde er nooit in om een basisplaats te veroveren. Na een competitietreffer in zijn debuutseizoen scoorde de aanvaller niet meer voor zijn clubs.

Bezig met laden …