voetbalzone

West Ham wil naar de top: ‘Deze club wordt niet meer geleid als een circus’

Thijs Post27 mrt 2016, 15:30
Laatst bijgewerkt: 27 mrt 2016, 15:30
Advertentie

West Ham United is een grote naam in de voetballerij, maar aansprekende resultaten hebben the Hammers al jaren niet meer geboekt. De voorbije drie seizoenen eindigde West Ham United in de Premier League achtereenvolgens tiende, dertiende en twaalfde. Dit voetbaljaar heeft West Ham United een stap omhoog gezet en in de toekomst wil de club tot de grootmachten gaan behoren.

/

Met manager Slaven Bilic aan het roer staat West Ham United momenteel vijfde en vanaf komend seizoen speelt de club in het Olympisch Stadion met een capaciteit van 60.000 toeschouwers. Dat moet the Hammers het laatste zetje richting de top geven. Aanvoerder Mark Noble wijst op de filosofie van clubeigenaren David Gold en David Sullivan, die de club in 2010 overnamen.

“Stabiliteit is het toverwoord", zegt Noble tegen de Daily Mirror. "De club werd de afgelopen twintig jaar geleid als een circus. Gold en Sullivan hebben goede spelers gehaald en hebben geld geïnvesteerd. Daarom gaat het nu omhoog. Er is rust, er staat een fantastische manager en er staan geweldige spelers. Zo hoort het.”

Bezig met laden …