voetbalzone

Westerlo vindt dat Heerenveen 'vies spelletje' heeft gespeeld

Bart Kruyt03 aug 2010, 10:14
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2010, 10:14
Advertentie

Yves De Winter en diens werkgever Westerlo zijn teleurgesteld in SC Heerenveen. De Friese club liet onlangs weten de keeper graag te willen overnemen, maar is inmiddels toch afgehaakt, omdat zij de voorkeur geeft aan de Deense proefspeler Kevin Stuhr-Ellegaard. “Bijzonder spijtig", reageerde de Belgische keeper.

Westerlo vindt dat Heerenveen een vies spelletje heeft gespeeld. “Ze hebben op twee paarden gewed: op De Winter en op een Deense testkeeper”, zei manager Herman Wijnants in de Gazet van Antwerpen. “Het zit zo: De Winter zou naar Heerenveen gaan en Kenny Steppe naar ons. Ze zouden er zelfs voor betalen. Ik kan alleen maar concluderen dat ze niet zeker van hun zaak waren. Noch van Steppe, noch van die Deense testkeeper. Dit is bijzonder spijtig, eerst en vooral voor Yves. Wij hadden hem deze transfer echt gegund."

De 23-jarige sluitpost had al op een transfer gerekend en keek maandag al reikhalzend uit naar de nieuwe uitdaging, die er uiteindelijk dus niet kwam. “Dit is niet plezant, maar ik ga me weer voor de volle honderd procent voor Westerlo inzetten”, zei De Winter. “Hier zal niks van blijven hangen. Ik neem Westerlo niks kwalijk, zij wilden meewerken.”

Bezig met laden …