voetbalzone

Wichniarek en Lech Poznán gaan na vier maanden weer uit elkaar

Erik van Dam05 nov 2010, 19:48
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2010, 19:48
Advertentie

Artur Wichniarek (33) staat niet langer op de loonlijst van Lech Poznán. De aanvaller kende geen gelukkige tijd bij de huidige nummer veertien van de Poolse Ekstraklasa en is ontbinding van zijn contract met de club overeengekomen. “We bedanken Artur voor het spelen in de kleuren van Lech en zijn inspanningen op trainingen en in de wedstrijden”, luidt de verklaring van sportief directeur Marek Pogorzelczyk.

De international kwam in juni voor een éénjarig contract over van het gedegradeerde Hertha BSC, maar trekt na vier maanden de deur alweer dicht. Enkele teleurstellende optredens leidden mede tot de voortijdige verbreking van zijn papiertje. Recentelijk onderging Wichniarek ook een operatie aan zijn blindedarm. die ontstoken was.

Enkele dagen gelden werd bovendien naar buiten gebracht dat de spits werd teruggeplaatst naar het tweede elftal van de club en kwam zodoende tot slechts zeven competitie- en vijftien officiële wedstrijden voor Pyry. Wichniarek speelde eerder voor onder meer Arminia Bielefeld en Hertha BSC. Nog vóór de eeuwwisseling kwam de voorhoedespeler vijf seizoenen uit voor Lech, waar hij destijds vier doelpunten maakte in 65 competitieduels.

Bezig met laden …