voetbalzone

‘Wie is Albert Rusnák? En bovendien hebben wij helemaal geen geld’

Gijs Freriks12 dec 2014, 20:10
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2014, 20:10
Advertentie

FC Groningen heeft zich naar verluidt bij de zaakwaarnemer van Albert Rusnák gemeld, maar algemeen directeur Hans Nijland wilde vrijdag op de wekelijkse persbijeenkomst maar weinig kwijt over de twintigjarige middenvelder van SC Cambuur.

voetbalzone

Toen een verslaggever van Nijland wilde weten of Groningen met de komst van de Slowaaks jeugdinternational bezig is, antwoordde hij tegenover FCG Online met een brede glimlach: “Wie is Rusnák? En bovendien hebben wij geen geld.” Technisch manager Peter Jeltema liet eerder in Voetbal International al weten niet op de vermeende interesse in Rusnák in te willen gaan: “Al snap ik dat dat lastig is. Vorige week werd deze speler in verband gebracht met AZ, FC Twente en FC Utrecht en nu zijn wij het kennelijk.”

Rusnák, die officieel eigendom is van Manchester City, speelt sinds de zomer voor Cambuur en kwam in vijftien competitiewedstrijden tot drie doelpunten en drie assists. Hij kan nog in drie wedstrijden van de Friezen meedoen: de ploeg van Henk de Jong speelt voor de winterstop nog tegen Go Ahead Eagles (competitie), Heracles Almelo (KNVB Beker) en PEC Zwolle (competitie). Hij heeft overigens al wel laten weten dat het niet onmogelijk is dat hij langer in Friesland blijft.

Bezig met laden …