voetbalzone

‘Wie James wil aantrekken, moet minstens 45 miljoen euro betalen’

Peter Nusselder02 jul 2014, 12:40
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2014, 12:40
Advertentie

Er breken spannende tijden aan voor James Rodríguez. De aanvallende middenvelder is met het Colombiaans elftal doorgedrongen tot de kwartfinale op het WK in Brazilië en neemt het daarin vrijdag op tegen het gastland. Daarnaast is er volop belangstelling voor de spelverdeler van AS Monaco.

voetbalzone

Het is de vraag of Rodríguez ook komend seizoen nog voor de club uit de Ligue 1 zal uitkomen; de 22-jarige linkspoot behoort tijdens het toernooi om de wereldtitel tot de uitblinkers en dat heeft ertoe geleid dat menig topclub belangstelling toont. Zaakwaarnemer Aytekin Erayabakan doet niet veel moeite om dat te ontkennen en geeft aan dat een Spaanse transfer tot de mogelijkheden behoort. Ook andere competities zijn evenwel een optie voor Rodríguez, verklapt de spelersmakelaar.

“Ik kan je verzekeren dat Real Madrid en Barcelona niet de enige clubs zijn die hem willen”, vertelt Erayanbakan aan L’Équipe. “Dat geldt natuurlijk ook voor Napoli, maar verder wil ik geen namen noemen. Ik kan maar beter mijn mond houden. Maar zijn waarde is omhoog geschoten. Dus wie hem weg wil halen bij Monaco, zal minstens 45 miljoen euro moeten betalen.” Rodríguez scoorde dit WK al vijf keer in vier wedstrijden.

Bezig met laden …