voetbalzone

'Wie Rubin Kazan en Villarreal uitschakelt heeft een goede ploeg'

Bart Kruyt31 mrt 2010, 21:41
Laatst bijgewerkt: 31 mrt 2010, 21:41
Advertentie
/

Fulham krijgt donderdag in het kader van de Europa League bezoek van VfL Wolfsburg. Hoewel de Engelsen de laatste tijd matig presteren in thuiswedstrijden, heeft trainer Roy Hodgson vertrouwen in het Europese kwartfinaleduel. “Bij Tottenham speelden we ontzettend goed, misschien nog wel beter dan tegen Juventus”, liet de coach weten op de website van de UEFA.

In de achtste finale schakelde Fulham twee weken geleden middels een zinderende 4-1 overwinning Juventus uit. Het was wel de enige zege voor de Londense club in de laatste negen wedstrijden. “Tegen Manchester City hebben we ongelukkig verloren”, meent Hodgson echter, “en zaterdag werden we tegen Hull City genekt door twee curieuze doelpunten.”

De slechte resultaten hebben het vertrouwen van de oefenmeester in zijn elftal dan ook niet aangetast. Tegenstander Wolfsburg kent, nadat het vorig jaar Duits kampioen werd, ook nog geen geweldig seizoen. “Maar ze hebben Rubin Kazan en Villareal uitgeschakeld. Als je van de Russische kampioen en een Spaanse topploeg wint, heb je een ploeg die goed in vorm is”, denkt Hodgson.

Bezig met laden …