voetbalzone

'Wie wat wil leren over passie en toewijding, moet op Fratton Park zijn'

Peter Nusselder01 mei 2010, 19:16
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2010, 19:16
Advertentie

Trainer Avram Grant van Portsmouth heeft de supporters, na het laatste thuisduel van dit seizoen, bedankt voor de steun die zijn ploeg heeft gekregen. De fans zwaaiden met vlaggen om Grant te eren voor het werk dat hij voor Pompey heeft verricht, waarop de oefenmeester zijn spelers en begeleidingsstaf het veld op riep.

/

De toeschouwers kregen vervolgens de waardering voor de nimmer aflatende steun aan de degradant, die op 15 mei nog wel de FA Cup-finale speelt tegen Chelsea. "Wie wat wil leren over passie en toewijdig, moet op Fratton Park zijn", sprak Grant in de Engelse media zijn goedkeuring uit over de morele ondersteuning voor zijn elftal.

Het noodlijdende Portsmouth, dat wegens de financiële huishouding punten in mindering werd gebracht en nog altijd een schuld van meer dan 135 miljoen euro heeft, kon altijd rekenen op de fans. "Ze kunnen punten van ons afnemen, beslag leggen op onze bezittingen, maar onze geestdrift kapotmaken zal ze nooit lukken", bleef de trainer strijdlustig. "Op 15 mei kunnen we allemaal trots naar Wembley komen."

Bezig met laden …