Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mats Wieffer moet Feyenoord niet inruilen voor Brighton & Hove Albion: ‘Kom op, zoek het hogerop’

Laatste update:

Valentijn Driessen hoopt niet dat Mats Wieffer bij Brighton & Hove Albion gaat tekenen. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf is de middenvelder na twee seizoenen bij Feyenoord klaar voor een grotere club dan Brighton, de nummer elf in de Premier League van afgelopen seizoen.

"Ik lees dat Mats Wieffer in de belangstelling staat van Brighton", opent Driessen het item over de middenvelder van Feyenoord in de Kick-off-podcast van De Telegraaf. "En dat hij daar waarschijnlijk gaat praten. Dat zou een heel slecht signaal zijn voor Feyenoord."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Als Feyenoord een van zijn beste spelers kwijtraakt aan Brighton, de nummer zeven of acht van Engeland... Het zou nu zo moeten zijn dat topspelers van Feyenoord, die normaal gesproken ook in het Nederlands elftal spelen, naar de echte subtop of top gaan."

"Liverpool, Tottenham Hotspur of Atlético Madrid zouden Wieffer moeten oppikken", is Driessen niet onder de indruk van de mogelijke overgang van Wieffer naar Brighton. "Als jij dan naar Brighton gaat, dan betekent dat dat de waarde van andere spelers ook minder wordt."

"Dus een topspeler van Feyenoord is Brighton-waardig, kom op. Wieffer moet het gewoon hoger zoeken. Ik snap ook niet dat ze het gesprek aangaan met Brighton. Misschien is dat om andere clubs wat scherper te maken", probeert Driessen een verklaring te vinden voor de onderhandelingen tussen Feyenoord en the Seagulls.

"Maar blijf dan nog een jaar bij Feyenoord om Champions League te spelen", geeft de chef voetbal van De Telegraaf mee aan Wieffer. "In plaats van in the middle of nowhere van Brighton te gaan voetballen. Een geweldige competitie, maar je club stelt helemaal niets voor."

Deal op komst


Feyenoord en Brighton hebben een mondeling akkoord bereikt over Wieffer, zo meldt De Telegraaf donderdagmiddag. De Rotterdammers vangen naar verluidt een vaste transfersom van 30 miljoen euro voor de Oranje-international. Dat bedrag kan middels bonussen nog fors oplopen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Lijkt mij een prima stap, gaat ie regelmatig spelen ook. Liverpool, Atletico Madrid slaat nergens op.

4 juli 2024 om 20:33
0

Precies dat. Mooie club, mooie competitie, stapje omhoog. We moeten nou ook niet gaan doen alsof Wieffie mee kan bij Manchester City.

4 juli 2024 om 21:13
0

Vraag me af of Atletico beter is dan Brighton. Een van de interessantste clubs de afgelopen jaren

4 juli 2024 om 21:16
0

Ik vraag het me niet af. Atletico is veel beter.

4 juli 2024 om 21:30
0

Beter qua team en prestaties maar voor Wieffer is dit een betere geleidelijke stap

4 juli 2024 om 21:40
0

Ik onderschat waarschijnlijk Feyenoord maar we hadden ze uit gewoon moeten verslaan. Heb Brighton ook zien spelen en vond dat spel veel beter. En nee ik bedoel niet per se die wedstrijd tegen ajax. Maar begin dit seizoen paar keer gezien en was echt heel goed.

4 juli 2024 om 22:57
0

Kom op zeg een ploeg wat jaarlijks overwinterd in de CL of een middenmoter in de PL die 1 leuk seizoen hebben gehad en kansloos er uit vlogen tegen een subtopper uit Italie (roma). Brighton is een leuke club vanaf Feyenoord, vooral omdat de competitie zoveel sterker is, maar Atletico zit vlak onder de top met ploegen als Milan, Leipzig, Dortmund etc.

5 juli 2024 om 05:27
0

Interessant absoluut, maar buiten een paar goede seizoenen helemaal niks bijzonders toch. Atletico speelt jaarlijks CL en wordt nog wel eens kampioen. Bij Brighton gaat de vlag uit als de Conference League wordt gehaald. Niet voor niets dit seizoen ook 11e geworden, echt een wereld van verschil.

5 juli 2024 om 08:30
0

Ik kijk zelden Primera Division, dus misschien zit er naast. Brighton staat naar mijn idee ook echt te laag, maar goed. Qua historie en status is Atletico inderdaad groter, maar ik denk dat je bij Brighton weleens een betere voetballer kan worden. En gezien de leercurve waar Wieffer nu in zit lijkt me Brighton dan ook interessanter. Tel daarbij op grotere kans op basisplaats.

''een geweldige competitie, maar je club stelt helemaal niets voor.''

Typisch Driessen weer, haha.

4 juli 2024 om 20:45
0

Een man vol contradicties, zou hij het zelf ook beseffen?

4 juli 2024 om 22:31
0

Ja dat beseft hij heel goed. Hij weet als geen ander hoe hij clicks genereert en ophef (waar zijn krant van leeft) creëert

4 juli 2024 om 21:13
0

Als Wieffer naar Liverpool was gegaan: "Waarom meteen naar de top en niet eerst een tussenstap? Eredivisiespelers vinden zichzelf beter dan ze zijn!"

4 juli 2024 om 21:32
0

Precies Fossen. Gewoon altijd tegen de stroom inzwemmen en reacties uitlokken. Gelukkig prikken er steeds meer mensen doorheen

4 juli 2024 om 21:52
0

Het is zo vreselijk doorzichtig.

5 juli 2024 om 04:24
0

Driessen is echt heel simpel.
Al die grote clubs willen Wieffer.
Als BHA er dan vandoor gaat met hem hoezo is dat dan slecht?
Als er geen interesse was van grotere clubs dan snapte ik zijn punt.
Maar ja die man is zelden te volgen.

Prima stap juist. Hier heb je nog tijd om je aan te passen. En de stap van de eredivisie naar de Engelse top is zo gigantisch dat het nauwelijks dezelfde sport is.

Wat is het trouwens snel gegaan met Brighton van de beste en meest fantastische club ooit tot een slechte club. Echt 3 maanden ofzo

5 juli 2024 om 05:29
0

Het is dan ook heel snel gegaan van een slechte club naar de beste een meest fantastische club ooit. Die speelden echt niet heel lang geleden nog Championship en dat was geen uitzondering a la Twente in de KKD.

Ik denk zelf dat hij ook wel hoger aan kan, maar is toch een prima vervolg stap om te wennen aan het niveau. Als hij voor een nieuw clubrecord verkocht wordt zegt dat toch juist dat spelers van Feyenoord meer geld gaan kosten

Echt een volstrekt mongolide take, vooral gezien de stappen die spelers als Trossard, Caicedo of White hebben gemaakt op relatief korte termijn bij Brighton. Ze hebben echt geen idee waar ze het over hebben. Een stille kracht als Wieffer gaat ondersneeuwen als ie direct naar Tottenham gaat. Daar is ie echt een nobody.

@VZ kunnen jullie als-je-blieft artikelen die vanaf deze sensatiezoeker afkomen als dusdanig labelen in de titels? Dat bespaart mij het geklets van deze clown, als ik bullshit en roddels wil horen ga ik wel naar de kroeg.
Alvast hartelijk dank voor het begrip.

Spelers worden altijd bekritiseerd als ze direct naar een topclub gaan. Doet een speler dat nu niet is het alsnog niet goed 🙄

Ik ben bij zulke uitspraken dan altijd wel benieuwd naar de beweegredenen van iemand, tot je 'Valentijn' ziet staan. Hier zit totaal geen uitleg of zienswijze achter, dit is gewoon weer typisch goedkoop scoren. Ik durf te wedden dat hij diezelfde stap hogerop waarschijnlijk ook had afgekraakt en hem een gebrek aan realisme zou verwijten. Het paradepaardje van VZ heeft in ieder geval weer clicks binnen gehaald.

Joh die Valentijn is weer even vergeten dat de stap van Eredivisie naar Premier League nog al erg hoog is. Brighton is een prima tussenstap om je verder te ontwikkelen. Doet die het goed dan zal er binnen 1 a 2 jaar een topclub voor hem melden. Wijnaldum had eenzelfde soort weg bewandeld. En nu Slot bij Liverpool zit sluit ik het niet uit dat als Wieffer een goed seizoen bij Brighton draait dat Liverpool snel bij hem uit zal komen.

Ik zal wel de helft van de Randstad tegen het zere been schoppen maar ik denk dat Brighton toch echt wel de max is. Ik gun Feyenoord en Wieffer het allerbeste maar ik blijf zijn handelingssnelheid te traag vinden voor de (absolute) top.

4 juli 2024 om 21:34
0

Je schopt mij niet iig; we gan het gewoon zien.

Ja nee Feyenoord zou inderdaad het gesprek niet moeten aangaan met Brighton,omdat het volgens Driessen een te kleine club is,en vervolgens meer dan 30 miljoen moeten laten liggen. Logica

"als jij dan naar Brighton gaat, dan betekent dat dat de waarde van andere spelers ook minder wordt"

Zelden zoiets doms gelezen. Zelfs voor driessen is dit extreem

Denk dat Brighton zelfs te hoog gegrepen is.
Dit is een onorthodoxe ploeg voor premier league begrippen.
Had juist een Brentford of Nothingham Forest wel begrepen.

Een voetballer die razendsnel heeft gepiekt in zijn carriere, maar als je onpartijdig naar deze speler kijkt is het gewoon een doorsnee eredivisie speler.

Het zijn een beetje de feyenoord fans die met hem weglopen. Maar als je potten wilt breken in de premier league, moet die veel harder werken aan zijn techniek.

4 juli 2024 om 21:14
0

Juist de technisch begaafde en flegmatieke Eredivisiespelers als Ruiz of Ziyech mislukken vrijwel altijd in de premier league vanuit Nederland, want waar wij ze wekelijks aan de talkshowtafel bewonderen om hun balbehandeling worden ze daar bij de eerste actie omvergekegeld, bij de 2e actie nog een keer en bij de 3e mogen ze naar de bank. Wieffer is groot, sterk en snel, iets waar wij na al die jaren verliezen van grote sterke, snelle landen nog steeds niets aan vinden.

Als je echt onpartijdig kijkt, kan je natuurlijk ook nooit zeggen dat hij al heeft gepiekt, maar sowieso snap ik niet waarom we altijd moeten doen alsof we onpartijdig zijn. Jij bent helemaal niet onpartijdig, en ik ook niet.

Nee je moet gelijk naar liverpool gaan, heb het momenteel niet veel met hem maar daar in tegen heeft Wijnaldum het goed gedaan, eerst als ik het goed heb naar Newcastle United en dan naar de top liverpool.

En als die mislukt bij een topclub zou hij gaan zeiken van dat hij eerst een tussenstap moest gaan maken

De opmerking van Valentijntje die je wist dat ging komen..Wieffer naar Brighton: matige club.
Wieffer naar Atletico: veel te hoog gegrepen.

Ont. Mooie stap om na 2 jaar naar de absolute top te gaan. Route van Wijnaldum was een uitstekende keuze!

Kom op, dit is toch een pracht stap voor hem.
Kijken of hij vanuit daar hogerop kan of niet.
Vanuit Feyenoord naar echte topclub is gewoon te groot, zoveel extra kwaliteiten heeft hij nu ook weer niet anders had hij er nu wel ingestaan bij Oranje.

4 juli 2024 om 23:42
0

tinus45 hij is volgens mij niet mee omdat hij een blessure heeft

Hele domme reactie van Valentijn. Brighton is subtop in Engeland en dat is gewoon Wieffer zijn niveau. Ik ben groot fan van Wieffer, maar hij heeft nog lang niet het niveau van de top. Mooie club met goed beleid in de beste competitie. Ik denk dat hier Wieffer zijn lat ligt, maar ik laat me graag verrassen.

Wiefer naar Brighton:
Valentijn: beter ga je naar een grote club!

Wiefer naar Arsenal:
Valentijn: beter neem je eerst een tussenstap!

Ben juist blij dat een Nederlandse speler niet meteen naar een Europese topclub gaat. Er zijn genoeg voorbeelden die het niet hebben gered. Ik, maar uiteraard veel meer met mij, roepen al jaren dat zo’n tussenstap een betere keuze zou zijn om de top te bereiken.

Wijnaldum is eigenlijk de laatste die in mij op komt die een zo’n goede tussenstap heeft gemaakt waarmee hij zijn carriere geleidelijk opbouwde.

Er zijn wel meer voorbeelden, zoals Koopmeiners, en onlangs nog Reijnders, maar die speelden, met alle respect, voor AZ, en niet voor Feyenoord/PSV/Ajax en hadden niet de stempel “toptalent” in Nederland.

Ik vind de keuze van Wieffer een hele verstandige keuze. Hij kan zich in de Premier League ontwikkelen bij een club waar de druk minder hoog is, waar hij meer kans maakt op speelminuten en waar hij af en toe een foutje kan permiteren, zonder dat het gelijk voor de club grote gevolgen kan hebben.

5 juli 2024 om 01:27
0

Er lopen ook genoeg jongens zich al kapot op die tussenstap. Zo'n Terence Kongolo die stond zo'n 10 jaar geleden in de belangstelling van de Engelse top. Besloot om naar Monaco te gaan, inmiddels op zijn 30e al clubloos. De tussenstap van Kokcu is ook niet geworden zoals hij had gehoopt. Klaassen, werd als het voorbeeld genoemd van slimme en verstandige carriere planning. Eerst jaren Ajax, daarna een tussenstap en daarna weer een stapje hoger . Dat was het idee

Hogerop? Ik ben denk ik de enige die toch wel stijl achterover valt bij dit nieuws? Wieffer heeft een paar wedstrijden bij Feyenoord goed gespeeld, maar ook een paar echt heel slecht. Hier krijgt hij een arm om zijn schouder en de kans om het beter te doen. In de premier league kom je na een zo een pot op de tribune. Voor jou 5 anderen.

Zijn goede potten geven hoop. Laat hem nou eens een paar seizoenen bepalend bij Feyenoord zijn… Als volwaardig international kom je toch echt wel anders binnen in Engeland.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren