voetbalzone

Wigan Athletic weet McDonald opnieuw niet los te weken bij Celtic

Bart Kruyt07 jan 2010, 11:00
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2010, 11:00
Advertentie

Scott McDonald wordt niet de nieuwe ploeggenoot van Mario Melchiot, Daniel de Ridder en Rachid Bouaouzan. Wigan Athletic heeft zich officieel gemeld bij Celtic om te praten over een overgang de aanvaller, maar heeft niet voldoende geld om de Australiër over te nemen. De scouts van Wigan zoeken zodoende verder.

Roberto Martinez, trainer van The Latics, is niet tevreden over zijn voorste linie en wil een nieuwe aanvaller bij zijn selectie halen. De keus was gevallen op McDonald, de clubtopscorer van Celtic die afgelopen weekend nog de openingstreffer voor zijn rekening nam in de Old Firm. Wigan wilde de aanvaller huren, maar daar werkt Celtic niet aan mee.

“Ons voorstel is afgewezen”, vertelde Martinez. “We wilden Scott graag huren tot de zomer, met een optie om hem in juli definitief over te nemen. Celtic wil daar niet aan meewerken. Als zij Scott van de hand willen doen, zullen ze ongetwijfeld een bedrag vragen dat wij niet kunnen betalen. Ik probeerde hem in de zomer ook al te halen, maar toen werd ons bod ook al afgewezen.”

Bezig met laden …