voetbalzone

Wigan huurt jeugdinternational Cleverley van Manchester United

Bart Kruyt31 aug 2010, 17:39
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2010, 17:39
Advertentie

Wigan Athletic heeft haar selectie versterkt met Tom Cleverley van Manchester United. De Engels jeugdinternational is dit seizoen niet nodig in Manchester en manager Sir Alex Ferguson heeft besloten dat het voor de ontwikkeling van de jongeling beter is om elders ervaring op te doen, zo bevestigt de website van The Red Devils.

Bij Wigan is men maar wat blij met de verdediger annex middenvelder. “Tom is een geweldige jonge speler. Hij kan op meerdere posities spelen en hij geeft ons goede nieuwe opties”, vertelt Wigan-manager Roberto Martinez via de officiële kanalen van The Latics. “We houden hem al een tijdje in de gaten en hij is de juiste aanvulling voor ons elftal; jong, hongerig en vastbesloten om in de Premier League te spelen.”

De 21-jarige Cleverly werd al vaker verhuurd door Manchester United: zo speelde hij in het verleden voor Leicester City en Watford. Bij laatstgenoemde club wist hij vorig seizoen veel indruk te maken door in 33 duels elf maal doel te treffen. Ook Newcastle United wilde Cleverly huren, maar Wigan handelde sneller.

Bezig met laden …