voetbalzone

Wigan-preses maakt zich zorgen over lege tribunes: 'Zeer teleurstellend'

Bart Kruyt24 aug 2010, 08:45
Laatst bijgewerkt: 24 aug 2010, 08:45
Advertentie

Het zijn geen goede tijden voor Wigan Athletic. De werkgever van Ronnie Stam kreeg in de eerste twee competitiewedstrijden tien tegendoelpunten en kan nauwelijks rekenen op de steun van haar supporters. “Dit is zeer teleurstellend”, zei voorzitter Dave Whelan.

Na de 4-0 nederlaag op de openingsdag bij Blackpool verloor Wigan afgelopen weekend haar eerste thuiswedstrijd met 0-6 van Chelsea. Op de tribune zaten slechts 14.476 supporters van The Latics. “Ik weet dat de wedstrijd op zaterdagavond werd gespeeld en live werd uitgezonden op de televisie, maar Chelsea is één van de beste teams ter wereld. Het is dan ook zorgelijk dat er nauwelijks supporters op dit duel afkomen”, zei Whelan.

De voorzitter hoopt dat de fans het team niet in de steek zullen laten. “Toen ik voor het eerst naar Wigan ging kijken zaten er slechts 1500 toeschouwers op de tribune, dus we boeken wel vooruitgang. Maar dit is natuurlijk niet voldoende”, zei Whelan. “Ik hoop maar dat we het opbouwen en dat we straks meer steun krijgen dan in de wedstrijd tegen Chelsea.”

Bezig met laden …