voetbalzone

Wigan-trainer Martinez wil er ‘alles aan doen om Chelsea te stoppen’

Robert Smid07 mei 2010, 14:04
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2010, 14:04
Advertentie
/

Het seizoen in Engeland nadert een bloedstollend slot met Chelsea en Manchester United, die beiden nog strijden om het winnen van de Premier League. Chelsea heeft vooralsnog de beste papieren met één punt voorsprong op de Mancunians en kan het zondag afmaken tegen Wigan Athletic. Die wil echter nog voor de punten vechten en laat niet zomaar over zich heen lopen.

De ploeg van onder meer Mario Melchiot hoeft weliswaar nergens meer om te spelen, maar wil de eigen eer hoog houden. Trainer Roberto Martinez wil daarom stunten op Stamford Bridge. “Een sterk optreden op het grondgebied van Chelsea is de perfecte manier om het seizoen af te sluiten”, aldus de oefenmeester tegenover persbureau AFP. “We zullen het duel benaderen op de manier dat wij Chelsea pijn kunnen doen.”

Martinez realiseert zich dat hij dat niet zomaar kan vragen van zijn spelers. “Het wordt inderdaad een lastige opgave om Chelsea te verslaan. Maar het vertrouwen onder de spelers is erg groot om er een echte wedstrijd van te maken. Mentaal zijn we goed voorbereid om toe te slaan. We gaan in elk geval ons stinkende best doen om Chelsea af te stoppen.”

Bezig met laden …