voetbalzone

Wigan wacht met smart op terugkeer Heskey

30 okt 2007, 09:29
Laatst bijgewerkt: 30 okt 2007, 09:29
Advertentie
Wigan Athletic hoopt over een kleine drie weken weer te kunnen beschikken over Emile Heskey. De aanvaller kampt met een gebroken middenvoetsbeentje, maar diens herstel verloopt volgens manager Chris Hutchings voorspoedig.

Heskey raakte half september op vreemde wijze geblesseerd in het thuisduel tegen Fulham. De 29-jarige international verstapte zich, zonder dat er sprake was van een duel. Zonder Heskey verloren The Latics tot dusver alle vijf competitieduels.

“Emile zal waarschijnlijk na de volgende interlandperiode weer in actie kunnen komen”, vertelde Hutchings maandag aan de Britse media. Dan staat het duel tegen Arsenal op het programma, al bestaat de kans dat Heskey drie dagen, op 21 november om precies te zijn, in actie komt tegen Kroatië.

De blessure kwam namelijk op een ongelegen moment voor de spits, die tegen Rusland na drie jaar terugkeerde in de nationale ploeg en lovende kritieken oogste vanwege zijn samenspel met Michael Owen. De kleine spits profiteerde vorige maand van de fysieke kracht van zijn voormalige collega bij Liverpool.
Bezig met laden …