voetbalzone

'Wij kennen het klappen van de zweep, misschien wel beter dan PSV'

Bart Kruyt21 jan 2015, 08:09
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2015, 08:09
Advertentie

Colin Kazim-Richards heeft in zijn maanden in Nederland wel bewezen dat hij geen speler is die een blad voor de mond neemt. De aanvaller van Feyenoord heeft het hart op de tong liggen en kwam al met verschillende gespierde uitspraken. "Klink ik arrogant? Zo zien jullie Nederlanders dat, maar ’t is niet zo bedoeld. Ik ben een straight talker, zeg gewoon altijd wat ik op m'n lever heb."

voetbalzone

Kazim-Richards is ook woensdag in een uitgebreid interview met Voetbal International weer erg open. Zo weigert de Feyenoorder om de handdoek in de ring te gooien wat betreft de titelrace. "Wat nou kansloos? Twaalf punten achter op PSV, dat is een groot gat, maar niet onoverbrugbaar. Alleen moet je er wel in geloven", stelt Kazim-Richards.

De aanvaller vindt PSV een 'goeie ploeg', maar meent dat de Eindhovenaren ervaring missen. "Andrés Guardado, oké, maar verder? Georginio Wijnaldum, topclass-speler, maar ervaren in Nederland. Wij hebben Boulahrouz, Wilkshire, Mathijsen, mijzelf... Wij kennen het klappen van de zweep, misschien wel beter dan PSV", aldus Kazim-Richards.

Bezig met laden …