voetbalzone

'Wij moeten ook de arbiter omsingelen en proberen te beïnvloeden'

Bart Kruyt29 dec 2011, 12:50
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2011, 12:50
Advertentie

Wolverhampton Wanderers pakte dinsdag een punt bij Arsenal, maar wil zich niet zomaar tevreden neerleggen maar dit onverwachte resultaat. De spelers van the Wolves balen van de rode kaart die Nenad Milijas een kwartier voor tijd kreeg na een tackle op Mikel Arteta. Stephen Hunt is van mening dat scheidsrechter Stuart Attwell beïnvloed werd door de Arsenal-spelers.

/

Na de tackle van Milijas op Arteta werd Attwell omsingeld door woedende Arsenal-spelers, waarna de rode kaart tevoorschijn werd gehaald. Wolves-manager Mick McCarthy zei al in beroep te willen gaan tegen deze prent en ook Hunt is van mening dat Milijas onterecht van het veld werd gestuurd. Hij is echter van mening dat Wolverhampton wel wat kan leren van Arsenal.

“Iedereen is bezig met het beïnvloeden van de scheidsrechter”, zei Hunt. “Wij doen het niet, maar worden ervoor gestraft. Misschien moeten we er beter in worden. Soms zijn de reacties van spelers zo slim, dat de scheidsrechter besluit om een kaart te geven, terwijl hij dat eigenlijk niet van plan was. Wij moeten voortaan ook de scheidsrechter omsingelen en proberen te beïnvloeden.”

Bezig met laden …