voetbalzone

‘Wij spelen het beste voetbal in de Süper Lig, dat vindt heel Turkije’

Peter Nusselder06 jan 2014, 10:48
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2014, 10:48
Advertentie

In zijn debuutseizoen als hoofdtrainer doet Roberto Carlos het uitstekend met Sivasspor; de Turkse club staat halverwege de competitie vijfde in de Süper Lig. De veertigjarige Braziliaan denkt echter dat er na de winterstop nog meer mogelijk is in Sivas en mikt op een plek bij de eerste drie.

/

“Mijn filosofie is winnen, winnen en winnen. Dat was tijdens mijn carrière als voetballer zo en dat wil ik ook overbrengen op Sivasspor”, vertelt de voormalig linksback van onder meer Real Madrid op de officiële website van de UEFA. “Fenerbahçe mag dan de meeste punten verzameld hebben tijdens de eerste competitiehelft, maar wij speelden het beste voetbal”, geeft de 125-voudig Braziliaans international aan.

“Dat is niet alleen mijn mening, dat vindt heel Turkije. We staan momenteel op de vijfde plaats, maar het is ons doel om bij de bovenste drie te eindigen. Ook de komende maanden zal mijn team met ambitie en passie blijven voetballen”, belooft de beginnende coach. Sivasspor hervat de Turkse competitie op 26 januari tegen Kayserispor.

Bezig met laden …