voetbalzone

‘Wij van Tottenham weten dat we veel geluk hebben, hij is briljant’

Thijs Post28 mrt 2016, 10:35
Laatst bijgewerkt: 28 mrt 2016, 10:35
Advertentie
/

De nationale ploeg van Engeland maakte zaterdag indruk door in Berlijn met 2-3 te winnen bij aartsrivaal Duitsland. Het wordt gezien als een persoonlijk succes van bondscoach Roy Hodgson, maar middenvelder Eric Dier wijst ook naar Mauricio Pochettino. Dat is de manager van Tottenham Hotspur.

Tottenham-spelers Dier en Harry Kane kwamen tot scoren, Dele Alli werd verkozen tot man van de wedstrijd en Danny Rose speelde als linksback een indrukwekkende wedstrijd. Ook Adam Lallana en Nathaniel Clyne stonden in de basis; het Liverpool-duo werd door Pochettino opgeleid bij Southampton.

“De spelers van Tottenham Hotspur vierden het samen in de kleedkamer. Kyle Walker kwam niet in actie, maar het was geweldig om er samen bij te zijn”, laat Dier optekenen in de Engelse media. “We moeten onze clubmanager dankbaar zijn. Hij heeft ons een kans gegeven en hij heeft ons beter gemaakt. Wij van Tottenham Hotspur weten dat we veel geluk hebben, want Pochettino is briljant. We zijn hem enorm dankbaar. Ik ben vooral blij voor Rose, want ik vind hem de beste linksback van de Premier League.”

Bezig met laden …