voetbalzone

‘Wij zitten dit seizoen op hetzelfde niveau als Real, Bayern en Barça’

Robin Bruggeman14 mrt 2017, 15:43
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2017, 15:43
Advertentie

Real Madrid, Bayern München en Barcelona, dat afgelopen week op wonderbaarlijke wijze ontsnapte aan uitschakeling door Paris Saint-Germain, gelden dit seizoen opnieuw als de grote favorieten voor de eindzege in de Champions League. Verschillende clubs hopen daar echter een stokje voor te steken en een daarvan is Juventus, dat volgens Paulo Dybala helemaal niet onderdoet voor de drie grootmachten.

“Sinds de Champions League dit seizoen begon zitten wij op hetzelfde niveau als Barcelona, Real en Bayern. Als we ons weten te plaatsen voor de volgende ronde hebben we precies hetzelfde bereikt”, vertelt de Argentijn, die dinsdag met Juve in eigen huis een 2-0 voorsprong verdedigt tegen FC Porto, tijdens een perspraatje. “We staan ook bovenaan in de competitie en we hebben de eerste halve finale van de Coppa Italia van Napoli gewonnen. Op een bepaalde manier doen we het dus zelfs beter.”

“Op mijn leeftijd zou het bizar zijn om de Champions League te winnen, aangezien ik pas twee jaar bij Juventus speel”, gaat Dybala verder. “Een aantal van mijn ploeggenoten hebben de prijs al een keer gewonnen en ik wil graag een keer beslissend zijn in een Champions League-wedstrijd.”

Bezig met laden …