voetbalzone

'Wij zullen een manier gaan vinden om Barcelona te stoppen'

Bart Kruyt08 jun 2011, 12:02
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2011, 12:02
Advertentie

Hij heeft afgelopen seizoen in de Europa League zijn naam definitief gevestigd en daarom staan de clubs momenteel in de rij voor Radamel Falcao. De topspits van FC Porto lijkt naar zo’n beetje iedere topclub in Europa te kunnen gaan, maar vooralsnog ligt zijn hart nog altijd bij zijn huidige werkgever in Portugal. De kans is naar eigen zeggen dan ook groot dat hij eind augustus meedoet in het duel met Barcelona om de Super Cup.

/

“Wij zullen een manier gaan vinden om Barcelona te gaan stoppen”, zo laat Falcao woensdag in de Portugese media weten. De winnaar van de Europa League treft eind augustus automatisch de winnaar van de Champions League in Monaco voor de Super Cup. “Alle andere teams zijn er niet in geslaagd om ze af te stoppen, dus laat ons de eerste ploeg zijn die het lukt”, zo vertelt de enthousiaste aanvaller in de media.

Voor Falcao, die afgelopen week nog met Arsenal en Tottenham Hotspur in verband werd gebracht, is op dit moment de Copa América prioriteit nummer één. Met Columbia gaat hij de strijd aanbinden met de andere Zuid-Amerikaanse landen, al dicht hij zijn eigen land niet veel kansen op de eindzege toe: “Wij behoren duidelijk niet tot de favorieten, ook omdat we tot nu toe niet veel bereikt hebben. Maar aan de andere kant hebben wij een jong team, dit is namelijk een nieuwe generatie. Dus wie weet.”

Bezig met laden …