voetbalzone

Wild gerucht uit Italië: 'AS Roma denkt aan balende zomeraankoop Ajax'

Bart Kruyt03 mrt 2015, 20:43
Laatst bijgewerkt: 03 mrt 2015, 20:43
Advertentie

Richairo Zivkovic maakte afgelopen zomer de overstap van FC Groningen naar Ajax en werd toen direct verteld dat hij eerst een jaar moest rijpen bij Jong Ajax. In de Jupiler League doet de aanvaller het geweldig, met achttien doelpunten uit twintig competitiewedstrijden, maar Zivkovic baalt van het gebrek aan speelminuten in het eerste elftal. En dat zorgt voor speculaties.

voetbalzone

In Italië is het gerucht dat AS Roma belangstelling zou hebben voor de achttienjarige Zivkovic verschenen. De huidige nummer twee van de Serie A weet dat Francesco Totti niet al te lang meer mee kan, terwijl winteraanwinst Seydou Doumbia erg tegenvalt. De kans is dus aanwezig dat Roma in de zomer op zoek gaat naar een nieuwe spits en Zivkovic wordt genoemd als een kandidaat. Roma Calcio meent dat vijf miljoen euro voldoende moet zijn om de aanvaller op te halen.

Zivkovic speelde tot dusver vier competitiewedstrijden in het eerste van Ajax, allemaal als invaller, en ging afgelopen zondag nog mee naar Eindhoven voor de topper tegen PSV. Omdat twijfelgeval Davy Klaassen echter gewoon in actie kon komen, moest Zivkovic als negentiende man op de tribune plaatsnemen. Via snapchat liet de aanvaller nog weten dat hij daar allesbehalve blij mee was.

Bezig met laden …