voetbalzone

Wildschut: 'Ik hoop dat ik bij Heerenveen weer de oude Yanic kan worden'

Bart Kruyt25 jun 2013, 21:05
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2013, 21:05
Advertentie

Yanic Wildschut moest er even op wachten, maar mag zich nu dan eindelijk een speler van sc Heerenveen noemen. De aanvaller was vorig jaar al in beeld bij de Friezen, die de vraagprijs van VVV-Venlo destijds echter te hoog vonden. Nu VVV is afgegleden naar de Jupiler League, bleek het voor Heerenveen wél mogelijk om Wildschut aan te trekken en hij tekende voor drie seizoenen.

/

De 21-jarige Wildschut trainde dinsdag voor het eerst mee bij Heerenveen: "Vorig jaar was ik al bijna rond met sc Heerenveen", vertelt hij op de website van zijn nieuwe club. "Ik dacht destijds echt dat ik hier zou gaan spelen, maar op het laatste moment is de transfer toch nog afgeketst. Dat was heel jammer. Zeker in het begin zat ik daar mee en ik denk dat het invloed gehad heeft op mijn prestaties van afgelopen seizoen."

Wildschut beseft dat hij een matig seizoen achter de rug heeft, maar laat weten dat Heerenveen steeds bleef benadrukken dat zij de Amsterdammer ondanks zijn mindere periode nog steeds graag wilde hebben. Wildschut hoopt het vertrouwen terug te kunnen betalen: "Ik hoop dat ik bij Heerenveen weer de oude Yanic kan worden. Misschien zelfs wel een betere Yanic."

Bezig met laden …