voetbalzone

Willem II likt de wonden: ‘Dit aanbod kon de club niet weigeren’

Erik van Dam16 aug 2013, 23:01
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2013, 23:01
Advertentie

Willem II verkocht vrijdag Virgil Misidjan aan Ludogorets Razgrad, de landskampioen van Bulgarije. De Oost-Europese vereniging, die ook Mitchell Burgzorg op de loonlijst heeft staan, deed een tweede poging nadat een eerste bod op de aanvaller werd afgewezen. Willem II ging vervolgens akkoord, legt trainer Jurgen Streppel vrijdag uit op de clubwebsite.

/

De gedegradeerde Tricolores, die vrijdag hun eerste zege pakten door Excelsior buitenshuis met 1-2 te kloppen, wilden Misidjan het liefst niet van de hand doen. “We wilden Virgil natuurlijk niet zomaar laten gaan, sportief is het een grote aderlating, maar dit aanbod kon Willem II niet weigeren”, aldus de coach.

Hij spreekt van een geweldige kans voor de twintigjarige Misidjan. “Elke voetballer droomt er van om in de Champions League te voetballen. Willem II is er trots op dat een product uit de jeugdopleiding deze kans krijgt. Wij gaan op dezelfde voet verder en geven de jeugd de kans in Virgil zijn voetsporen te treden”, belooft Streppel. Ludogorets moet FC Basel kloppen om in de groepsfase te komen. Het klopte Slovan Bratislava en Partizan Belgrado al in de voorgaande twee ronden.

Bezig met laden …