voetbalzone

Willems: 'Als ze niet willen dat ik het doe, moeten ze niet kijken'

Bart Kruyt23 sep 2013, 08:20
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2013, 08:20
Advertentie

Jetro Willems kreeg in de afgelopen maanden toch de nodige kritiek op zijn spel te verwerken. De linksback van PSV stoomt graag mee op naar voren, maar kreeg het verwijt dat zijn aanvallende acties bijna nooit het gewenste resultaat kregen. Zondagmiddag was Willems wel succesvol: de vleugelverdediger rende naar voren, kapte Lasse Schöne uit en schoot de 2-0 binnen tegen Ajax.

/

De nog altijd pas negentienjarige Willems is blij dat hij de critici even de mond heeft kunnen snoeren. "Iedereen heeft zijn mening, maar niemand staat op het veld", sprak hij tegen het Algemeen Dagblad een tikje geërgerd over de kritiek op zijn acties. "Als ze niet willen dat ik het doe, moeten ze niet kijken. Als het functioneel is, dan is iedereen er wel voor."

Willems gold voor de topper tegen Ajax als een groot twijfelgeval, nadat hij donderdag tegen PFK Ludogorets was uitgevallen met een knieblessure. De linksback werd echter op tijd opgelapt en kon zodoende gewoon starten. Hij speelde de wedstrijd niet helemaal uit: toen het duel beslist leek te zijn, kwam Abel Tamata voor Willems in de ploeg.

Bezig met laden …