voetbalzone

Willems glimlacht breeduit: ‘Het komt goed, we hebben tot de 31ste’

Erik van Dam06 aug 2016, 23:20
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2016, 23:20
Advertentie

Jetro Willems heeft nog een contract voor een jaar bij PSV en heeft zijn zinnen gezet op een transfer. De linksback van de Brabanders stond zaterdag gewoon op het veld tegen FC Utrecht, want concrete belangstelling van een andere club lijkt er nu nog niet. Willems weet dat de transfermarkt nog bijna vier weken open is en bewaart zijn geduld.

/

“Je ziet het, ik ben nog hier”, sprak Willems zaterdag na de 1-2 zege in Utrecht aan FOX Sports. “We hebben de drie punten en daar ben ik blij mee. Het komt wel goed, we hebben tot de 31ste. Of ik al een taalcursus volg? Haha, alweer? Nee, nog niet. Maar het komt goed. Spanje of Engeland? Ja, één van die twee”, aldus een breed lachende Willems.

Tegen FC Utrecht speelde de vleugelverdediger zijn 120ste wedstrijd in de Eredivisie. Zijn contract loopt als gezegd nog één jaar door en PSV wacht af of Willems weggekocht wordt of niet. Mocht het niet van een transfer komen, dan ligt het in de lijn der verwachting dat de back met de club zal praten over een contractverlenging van een jaar.

Bezig met laden …