voetbalzone

Willems: ‘Iedereen is het vertrouwen in mij verloren’

Bart Kruyt12 sep 2016, 07:00
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2016, 07:00
Advertentie

Jetro Willems was in de afgelopen transferperiode bezig met een vertrek bij PSV, maar werd niet verkocht en bleef in Eindhoven. In de eerste weken van dit seizoen haalde hij niet zijn gewenste niveau en Phillip Cocu was afgelopen vrijdag nog kritisch op de international. Willems vindt dat niet onterecht; hij weet dat het beter moet en doet er alles aan om zo snel mogelijk te verbeteren.

/

De vleugelverdediger merkt dat de buitenwacht wel erg snel een andere mening over hem heeft gevormd. “Ik wil het nog één keer laten zien, omdat iedereen het vertrouwen in mij is kwijtgeraakt”, zegt Willems in gesprek met De Telegraaf. “Ik wil het nog één keer laten zien in de Eredivisie en de Champions League, zodat ze zien dat dat niet terecht is. Ik weet honderd procent zeker dat jullie over een bepaalde periode anders over mij gaan praten.”

Willems (de langst dienende speler van PSV) heeft de teleurstelling van het mislopen van een toptransfer van zich afgezet en benadrukt dat het geen straf is om nog in het Philips Stadion te zijn. “We moeten doorgaan. De transfer was niet prioriteit nummer één, zoals iedereen dacht”, aldus de back, die het dinsdag met PSV opneemt tegen Atlético Madrid, in de groepsfase van de Champions League.

Bezig met laden …