voetbalzone

Willems laat aanbieding van PSV nog even liggen

Erik van Dam17 sep 2015, 10:54
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2015, 10:54
Advertentie

Jetro Willems mag bijtekenen bij PSV, maar heeft de club laten weten dat hij daar nog even mee wacht. De linksback, die door een flinke blessure voorlopig nog niet in actie komt, heeft een contract dat in 2017 ten einde loopt. Hij wil zich eerst helemaal richten op zijn fysieke herstel, voordat hij met zijn club het gesprek aangaat over de toekomst. PSV moet dus nog even geduld houden.

voetbalzone

Het Eindhovens Dagblad weet dat PSV graag tot 2019 door wil met Willems, die in de zomer van 2011 werd overgenomen van Sparta. Hij speelde al 104 wedstrijden in de Eredivisie voor zijn club en legde vorig seizoen beslag op de landstitel. Hij staat voorlopig nog aan de kant en wordt vervangen door Joshua Brenet, omdat eerste vervanger Simon Poulsen nog niet speelklaar is.

PSV wil Willems graag voor de club behouden, maar zal dus nog wat geduld moeten betrachten voordat men tot een akkoord kan komen. De onderhandelingen met Jeffrey Bruma, Jeroen Zoet en met Brenet verlopen vlotter: de regionale krant weet dat PSV op korte termijn een afrondend gesprek gaat voeren met de eerste twee. Een verlenging voor Brenet zit ook in de pijplijn.

Bezig met laden …