voetbalzone

Willems: 'Misschien is het tijd om een stap te maken'

Bart Kruyt28 apr 2015, 18:24
Laatst bijgewerkt: 28 apr 2015, 18:24
Advertentie

PSV houdt rekening met een vertrek van Memphis Depay en Georginio Wijnaldum, terwijl het er niet op lijkt dat Karim Rekik nog een seizoen gehuurd kan worden van Manchester City. Mogelijk blijft het hier niet bij, want Jetro Willems speelt ook met het idee om een transfer te maken. De linksback heeft een sterk seizoen achter de rug en weet dat er clubs met belangstelling zijn.

voetbalzone

Na het winnen van de landstitel staat de 21-jarige Willems open voor een stap hogerop. "Misschien is de tijd gekomen om een stap te maken", zegt hij tegen ELF Voetbal Magazine. "De KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal stonden al op mijn erelijst, na het kampioenschap heb ik dus alle prijzen in Nederland gewonnen."

"En dit is ook alweer mijn vierde jaar Eredivisie, hè", benadrukt Willems, die zegt dat zijn keuze vooral afhangt van wat een belangstellende club met hem van plan is. De vleugelverdediger miste door een blessure het WK in Brazilië, maar wil er volgend jaar op het EK in Frankrijk absoluut bij zijn. "Het mag me niet gebeuren dat ik door een verkeerde sportieve keuze op clubniveau weer een groot toernooi mis", zegt Willems, die tot dusver vijftien interlands voor Oranje speelde.

Bezig met laden …