voetbalzone

'Willems moet Rommedahl vooral niet onderschatten, hij blijft gevaarlijk'

Daniel Cabot Kerkdijk08 jun 2012, 17:25
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2012, 17:25
Advertentie

Voor Jan Heintze is het EK-duel tussen Nederland en Denemarken een pikant duel. De oud-linksback woont al dertig jaar in Nederland, maar zijn hart klopt zaterdag voor zijn vaderland. "Ik doe het shirt aan wat ik zelf op het WK in 2002 droeg", vertelt de oud-linksback aan Omroep Brabant. "De rest zal wel Oranje dragen. Ik hoop dat Nederland doorgaat, maar morgen ben ik voor Denemarken."

/

Heintze waarschuwt voor Nicklas Bendtner. "Je ziet hem een hele wedstrijd niet, maar hij kan ineens wel toeslaan." Ook voor Dennis Rommedahl, zijn oud-ploeggenoot bij PSV, moet Oranje oppassen. "Hij is misschien wat ouder en heeft misschien een beetje snelheid verloren, hij blijft gevaarlijk. Waarschijnlijk staat Rommedahl tegen Jetro Willems, die moet hem vooral niet onderschatten."

Voor Heintze, oud-linksback, is er maar één die deze positie in het Nederlands team kan bekleden. "Willems, hij is ook de enige echte linksback. Hij heeft het goed gedaan in de oefenwedstrijden. Ik kijk echt graag naar hem. Hij is onbevangen, doet het echt heel goed."

Bezig met laden …