voetbalzone

Willems ontsnapt aan verbanning: 'Ik heb mijn excuses aangeboden'

Matthijs van Laar20 mrt 2016, 19:10
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 2016, 19:10
Advertentie
/

Jetro Willems beleefde met PSV een bittere week. Na de uitschakeling in de Champions League tegen Atlético Madrid, ging de linksback zondagmiddag voor eigen publiek met 0-2 onderuit tegen concurrent Ajax. De Oranje-international maakte de negentig minuten vol en mocht daarmee van geluk spreken.

Zijn harde tackle op de benen van Ajax-verdediger Mike van der Hoorn, na een snelle uitbraak van de Amsterdammers, werd bestraft met geel, waar een rode kaart ook had gekund. Daar was Willems het niet mee eens. “Ik raakte 'm wel, maar niet vol”, reageerde hij voor de camera van FOX Sports. “Ik heb mijn excuses aangeboden, want ik was te laat. Hij kon gelukkig door.”

Willems is inmiddels alweer enige tijd terug bij PSV, maar nog altijd merkt hij dat een slepende knieblessure hem her en der parten speelt. De vleugelverdediger zit nog niet op het niveau van voor zijn absentie. “Ik moet het nu doen met wat ik heb”, zei hij. “'Ik ben nog geen honderd procent. Daar werk ik elke dag naartoe. Het komt wel weer.”

Bezig met laden …