voetbalzone

Willems relativeert: ‘We durven elkaar recht in de ogen te kijken’

Peter Nusselder06 nov 2013, 16:40
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2013, 16:40
Advertentie

De resultaten vallen de afgelopen weken tegen bij PSV, maar volgens linksback Jetro Willems is er van paniek absoluut geen sprake in Eindhoven. Onrust in de selectie van trainer Phillip Cocu is er evenmin; de spelers van de Brabantse topclub doen juist hun uiterste best elkaar te helpen.

/

Ondertussen wordt er niet geschroomd om in de kleedkamer te zeggen waar het op staat, benadrukt Willems. “We durven elkaar recht in de ogen te kijken en eerlijk tegenover elkaar te zijn”, tekent het ANP op uit de mond van de negentienjarige verdediger, die zich met PSV voorbereidt op de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb van donderdag.

“We zijn er voor elkaar, dat is het belangrijkste”, vervolgt de negenvoudig Oranje-international. Willems maakt zich geen zorgen over de matige prestaties van zijn ploeg, nadat PSV uitstekend aan het seizoen begon en enige tijd koploper was in de Eredivisie. “Ieder team heeft wel eens een dipje en dat hebben wij nu”, zegt de linksback. “Het lijkt van buitenaf misschien niet zo, maar we doen keihard ons best en proberen elke wedstrijd honderd procent te geven”, maakt Willems duidelijk.

Bezig met laden …