voetbalzone

Willems ‘snapt het probleem niet’: ‘Misschien word ik wel verkocht’

Daniel Cabot Kerkdijk30 jan 2016, 22:45
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2016, 22:45
Advertentie

Het blijft onduidelijk of Jetro Willems komend seizoen of na de zomer van 2017 nog het tenue van PSV om de schouders draagt. De linkerverdediger wil naar eigen zeggen 'geen dingen beloven die hij niet kan waarmaken' en daarom vindt hij het niet zinvol om zich op dit moment bezig te houden met zijn contractuele situatie, ondanks de smeekbedes van de fans.

voetbalzone

"Ik snap het probleem niet. Ik heb al eerder gezegd dat ik nu niks wil beloven. Misschien word ik deze zomer wel verkocht, misschien niet. We zien het wel”, benadrukte Willems zaterdagavond in gesprek met het Eindhovens Dagblad. PSV is van zins om het huidige contract van Willems met minimaal een seizoen te verlengen, om te voorkomen dat hij straks wellicht transfervrij vertrekt.

Volgens Willems kan het inzake zijn toekomst ‘nog alle kanten op’. Hij wil na een periode van blessureleed eerst basiskracht worden en daarna ziet hij wel wat er gebeurt. De linkspoot wil niet beloven dat hij de zomer van 2017 niet transfervrij weggaat. "Nee, ook daarvoor geldt dat ik geen dingen wil beloven die ik niet kan waarmaken.” Willems gaf vorig jaar zomer te kennen dat hij in ieder geval nog minimaal een jaar bij PSV wilde blijven. “Na het seizoen kan er van alles gebeuren, nu telt dat we moeten winnen met PSV.”

Bezig met laden …