voetbalzone

Willems terug bij Oranje: ‘Toen werd er slecht over me gepraat’

Thijs Post10 nov 2014, 12:53
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2014, 12:53
Advertentie

Tijdens het EK van 2012 was Jetro Willems nog basisspeler bij het Nederlands elftal en zijn laatste interland speelde hij in november 2013. Daarna werd hij niet meer opgeroepen; hij miste ook het WK van 2014. Bij PSV speelt Willems momenteel uitstekend en daarom heeft bondscoach Guus Hiddink de verdediger weer een uitnodiging gestuurd. Ook Ron Vlaar keert terug bij Oranje.

voetbalzone

“Het doet me goed als ik hoor hoe er nu over mij wordt gesproken, zeker als je dat vergelijkt met vorig jaar. Toen werd er slecht over me gepraat. Dat ging met name over de discipline”, laat Willems weten aan NUsport. Vlaar, op het WK nog een van de uitblinkers van Oranje, is na een kuitblessure ook weer terug.

Zonder Vlaar ging het niet goed met het Nederlands elftal. “Ik zat me te verbijten, omdat ik niet kon meedoen. Dan is het helemaal balen als het niet loopt. Maar laten we het niet overdrijven. We zitten in een moeilijkere fase, maar weten wat we kunnen.” Vlaar zelf steekt nog niet in WK-vorm, maar hij rekent er wel op dat de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland in winst omgezet gaat worden. Daarvoor speelt Oranje nog vriendschappelijk tegen Mexico.

Bezig met laden …