voetbalzone

Willems: ‘Wat hij tussen alle sterren aan extra’s brengt, is toch best veel’

Daniel Cabot Kerkdijk17 jan 2015, 08:50
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2015, 08:50
Advertentie
voetbalzone

PSV gaat proberen om het contract van Jetro Willems open te breken. Van de twintigjarige linkerverdediger wordt regelmatig gezegd dat hij niet zou misstaan bij een topclub als Manchester United of Real Madrid. Een dergelijke overstap zou nu wellicht nog te vroeg zijn, maar de Oranje-international acht zich wel klaar voor het buitenland.

“Waarom zou ik het niet kunnen redden?”, vraagt Willems zich openlijk in het Algemeen Dagblad af. “Als je net 20 wedstrijden in de Eredivisie en Europa Cup hebt gespeeld, is het anders dan na 150. Het is ook alweer mijn vierde seizoen bij PSV. Maar we zien het allemaal wel. Ik ga nu geen dingen roepen. En ik ga nu geen dingen beloven. De opties liggen open.” De huidige contractuele samenwerking loopt volgend jaar zomer af.

Willems spiegelt zich vaak aan Marcelo van Real Madrid. “Wat hij tussen alle sterren aan extra’s brengt, dat is toch best wel veel. Kijk maar eens naar hoeveel kansen er via hem worden gecreëerd. Hij is snel, kan zijn lichaam goed gebruiken, hij is technisch.”

Bezig met laden …