voetbalzone

Wilshere begint aan opvallend avontuur: ‘Dit is de beste plaats voor mij’

Gijs Freriks01 sep 2016, 19:25
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2016, 19:25
Advertentie

Jack Wilshere kwam vorig seizoen door een kuitbeenblessure tot slechts drie wedstrijden in de Premier League en hoopt in het huidige voetbaljaar weer veel minuten te maken. De 24-jarige middenvelder liet zich op de slotdag van de transferperiode verhuren aan Bournemouth en kijkt uit naar het avontuur.

/

“Ik ben blij dat ik bij Bournemouth zit en bedank iedereen van de club die ervoor heeft gezorgd dat ik mij zo welkom voel. Ik heb een goed gesprek gehad met de manager en ben ervan overtuigd dat dit de beste plaats voor mij is om te spelen en om mij dit seizoen te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om iedere dag hard te werken en om de club aan successen te helpen. Bedankt voor jullie steun”, aldus Wilshere op Twitter.

Bournemouth heeft voor de huur naar verluidt een kleine 2,4 miljoen euro betaald en zou tevens het volledige salaris van Wilshere, van 95.000 euro per week, voor zijn rekening nemen. “Ik ben natuurlijk erg blij dat hij ons boven andere clubs heeft verkozen en ik denk dat hij het erg, erg goed gaat doen voor het team. Dit is een big thing voor ons”, liet trainer Eddie Howe eerder al weten aan Sky Sports.

Bezig met laden …