Winnaar Puskás Award al bekend? Noah Ohio ziet ploeggenoot magie bedrijven

Mart Oude Nijeweeme14 feb 2024, 06:30
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 19:58

Jaden Philogene-Bidace heeft dinsdagavond een serieuze gooi gedaan naar de Puskás Award. De buitenspeler van Hull City schoot op bezoek bij Rotherham United raak door de bal achter zijn standbeen in het doel te werken.

Het duel tussen Rotherham United en Hull City was een treffen tussen de nummers laatst en zeven op de ranglijst in de Championship. De thuisploeg dacht de broodnodige punten binnen te halen en kwam al na vier minuten op voorsprong via Christ Tihi, maar moest in de tweede helft buigen voor the Tigers.

Twintig minuten voor tijd was het Philogene die iedereen in het New York Stadium op de banken kreeg. De aanvaller kapte op de achterlijn zijn tegenstander uit om de bal vervolgens achter het standbeen over de doelman in de goal te werken. Een kwartier voor tijd voltrok Nederlander Noah Ohio, met zijn eerste goal voor Hull City, het vonnis voor de bezoekers: 1-2.

Rotherham United - Hull City 1-2

4' 1-0 Christ Tiehi
71' 1-1 Jaden Philogene-Bidace
75' 1-2 Noah Ohio