voetbalzone

‘Winnen van deze Cup kan succesvolle periode inluiden voor Liverpool’

Peter Nusselder22 feb 2012, 13:11
Laatst bijgewerkt: 22 feb 2012, 13:11
Advertentie

Liverpool speelt zondag op Wembley de Carling Cup-finale tegen Cardiff City en aanvoerder Steven Gerrard hoopt dat hij na afloop van het duel weer eens een trofee mag optillen. The Reds waren voor het laatst succesvol in 2006, toen ten koste van West Ham United de FA Cup gewonnen werd.

/

“Zes jaar zonder prijs, voor deze club is dat niet goed genoeg”, vertelt de middenvelder aan de Liverpool Echo. “Het is té lang geleden en dat weet iedereen. Het wordt tijd dat we weer iets winnen, we zijn allemaal wanhopig op zoek naar succes. Daar werken we zo hard voor.” Gerrard is nog niet vergeten dat het winnen van de League Cup in 2001 het begin was van een succesvolle periode voor Liverpool.

“Ik hoop dat dat nu weer zo is. Het zou stom zijn om de Carling Cup te winnen en vervolgens weer op onze lauweren te gaan rusten. Dit is een belangrijke trofee, maar er zijn ook nog andere grote prijzen waar we voor willen gaan. Ik ben er echt van overtuigd dat het winnen van deze Cup een succesvolle periode kan inluiden voor deze club. Net als in 2001 zal het ons geloof en zelfvertrouwen geven.”

Bezig met laden …