voetbalzone

'Wisla verkoopt PSV-doelwit Marcelo liever aan Duitse club'

Daniel Cabot Kerkdijk07 mei 2010, 07:57
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2010, 07:57
Advertentie

PSV heeft concurrentie in de strijd om Marcelo Antonio Guedes Filho, kortweg Marcelo. Volgens zaakwaarnemer Gerrit Hartung is er ook interesse uit Duitsland voor de boomlange centrale verdediger van Wisla Krakow. De 22-jarige Braziliaan werd afgelopen vrijdag in het thuisduel met Korona Kielce persoonlijk bekeken door trainer/coach Fred Rutten.

"Ik heb het gevoel dat Wisla hem liever aan een Duitse club verkoopt, omdat ze verwachten dat die meer kunnen betalen", vertelt Hartung vrijdag in het dagblad De Telegraaf. "Marcelo wil echter naar de club waar hij het beste tot zijn recht komt. Daarom wil hij met de trainers van de clubs praten en dat moet dus ook met Rutten gebeuren."

Rutten is niet tevreden over zijn defensie en zal in de zomer afscheid nemen van Dirk Marcellis, die voor een transfer naar AZ staat, en vermoedelijk ook van Carlos Salcido. De Mexicaan stond in de winterstop nog in het vizier bij Paris Saint-Germain en heeft te horen gekregen dat hij in de zomer kan vertrekken. Ook over André Ooijer is Rutten niet tevreden. Marcelo heeft nog een contract tot 2013

Bezig met laden …