voetbalzone

'Witte Keniaan': 'Ik houd mij niet bezig met verkoop van Martins Indi'

Daniel Cabot Kerkdijk15 jul 2013, 08:29
Laatst bijgewerkt: 15 jul 2013, 08:29
Advertentie

Lucas Woudenberg heeft tijdens het trainingskamp van Feyenoord in Ermelo indruk gemaakt met zijn 'ijzersterke' conditie. De verdediger krijgt door zijn loopvermogen de bijnaam van 'witte Keniaan'. Een doorbraak bij Feyenoord is echter vooralsnog ver weg, daar hoofdtrainer Ronald Koeman in de achterhoede over diverse opties beschikt.

Woudenberg heeft zowel Bruno Martins Indi als Miquel Nelom voor zich op de linksbackplaats. De verdediger richt zich eerst op het EK Onder-19 in Litouwen. "Dat is in goed overleg gegaan met de technische staf van Feyenoord. In Litouwen kan ik wedstrijden op niveau spelen, was de mening van de club."

"Of ik na terugkeer zal worden verhuurd, weet ik niet", vertelt Woudenberg in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Daar is nog niet over gesproken. En ik houd mij ook niet bezig met een eventuele verkoop van Martins Indi en de gevolgen voor mijn status als dat gebeurt. Ik wacht het af en ga ondertussen volle bak. Zo hoort het ook volgens mij", aldus de verdediger van Feyenoord.

Bezig met laden …