voetbalzone

WK-revelatie van Costa Rica: ‘Komend seizoen keer ik terug bij Arsenal’

Thijs Post29 jun 2014, 11:42
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2014, 11:42
Advertentie

Joel Campbell heeft nog geen kans gekregen bij Arsenal, maar daar komt komend seizoen mogelijk verandering in. De aanvaller maakt met Costa Rica indruk op het WK en Arsenal-manager Arsène Wenger verklapte al Campbell komend seizoen een kans te geven in de voorbereiding. De 22-jarige aanvaller zelf rekent ook op een terugkeer in Londen.

voetbalzone

Campbell staat al sinds 2011 onder contract bij Arsenal, maar mede door problemen met zijn werkvergunning speelde hij de voorbije jaren op huurbasis bij Lorient, Real Betis en Olympiacos. “Maar komend seizoen keer ik terug bij Arsenal”, laat hij optekenen in de Engelse media.

Met Costa Rica maakt Campbell indruk op het WK. Uit de zware groep des doods met Engeland, Italië en Uruguay is alleen Costa Rica nog over. “Het is een prachtig WK voor ons en nu richten we ons op de laatste zestien. We zijn vastbesloten om een ronde verder te geraken”, klinkt het. In de achtste finale treft Costa Rica ook geen onoverwinnelijke tegenstander: Griekenland is de opponent. Mocht Costa Rica doorbekeren, dan is Nederland of Mexico de tegenstander in de kwartfinale.

Bezig met laden …