voetbalzone

WK-sensatie droomt van Spanje: ‘Prefereer Real boven Barcelona’

Thijs Post29 jun 2014, 09:25
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2014, 09:25
Advertentie

James Rodríguez betovert het WK met fabelachtig voetbal en ergens is het jammer dat de 22-jarige Colombiaan in clubverband bij AS Monaco speelt. Daar komt mogelijk verandering in. Door zijn fantastische prestaties op de eindronde staat Rodríguez in de belangstelling van vrijwel alle topclubs ter wereld en zelf heeft hij de wens uitgesproken om aan de slag te gaan in de Primera División.

voetbalzone

“Ik zou dolgraag in Spanje willen spelen”, laat de aanvallende middenvelder weten aan Cadena Cope. “Het zou echt een droom zijn om daar te spelen, het is de beste competitie ter wereld.” De droomclub van Rodríguez komt uit de hoofdstad Madrid, zo verklapt hij alvast. “Ik prefereer Real Madrid boven Barcelona.”

Het zal voor de Spaanse topclubs overigens nog een flinke klus worden om Rodríguez los te weken bij AS Monaco. De topclub uit de Ligue 1 betaalde in de zomer van 2013 liefst 45 miljoen euro aan FC Porto en door zijn prestaties op het WK zal hij er niet goedkoper op zijn geworden. Hij heeft in het belastingparadijs nog een contract tot medio 2018.


Bezig met laden …