voetbalzone

WK-sensatie James in tranen: ‘Hij zei dat ik een hele goede voetballer ben’

Erik van Dam05 jul 2014, 00:47
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2014, 00:47
Advertentie

Het WK 2014 is één van zijn lievelingen kwijt, na vrijdag: James Rodríguez pikte nog wel een zesde doelpunt mee tijdens Brazilië-Colombia, maar zijn rake penalty kwam te laat om nog een echte comeback teweeg te brengen. De topscorer van het toernooi kon zijn tranen niet meer inhouden na de 2-1 nederlaag, maar vond veel troost bij twee tegenstanders: David Luiz en Dani Alves.

voetbalzone

De twee verdedigers ontfermden zich meteen over James en omhelsden hem. Vervolgens vroegen de Brazilianen minutenlang om applaus voor de aanvallende middenvelder, voor wie het allemaal wat onwerkelijk werd. “David Luiz zei tegen me dat ik een hele goede voetballer ben”, legde James naderhand uit. “Om eerlijk te zijn werd ik wel weer wat blijer, toen zoveel supersterren me kwamen omhelzen.”

“We moeten nu weer de kop omhoog houden en heel Colombia bedanken voor hun steun tijdens dit WK”, vervolgde de uitblinker van het toernooi. “We zijn teleurgesteld en verdrietig, want we wilden doorgaan en nieuwe records neerzetten. We hebben echt alles gegeven voor een plek in die halve finales, maar we mogen trots zijn. We stonden immers tegenover een heel sterk elftal.”


Bezig met laden …