voetbalzone

Woedende Verbeek stuurt fan in auto weg van training Nürnberg

Erik van Dam04 dec 2013, 08:04
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2013, 08:04
Advertentie

Op de trainingen van 1. FC Nürnberg gaat het er de laatste tijd onrustig aan toe. Vorige maand verstoorde een oefening met een drone met ingebouwde camera de oefensessie al en dinsdag was het weer raak. Dit keer onderbrak een supporter van de club de training van Gertjan Verbeek, die daar bepaald niet blij mee was.

/

Verbeek heeft het sinds eind oktober voor het zeggen bij 1. FC Nürnberg en probeert de club met alle kracht weg te trekken uit de gevarenzone in de Bundesliga. Voorlopig staat men echter nog voorlaatste en wil het niet echt lukken. Voor de winterstop speelt de club nog tegen FSV Mainz 05, Hannover 96 en Schalke 04, dus heeft Verbeek al zijn aandacht nodig bij het voorbereiden van zijn team.

BILD schrijft dat supporter Udo Hartmann dinsdag tijdens de training met zijn auto het veld opreed. Uit enkele speakers klonk het clublied Die Legende Lebt. De spelers en Verbeek geloofden hun ogen en oren niet en een woedende Verbeek legde direct de oefensessie stil, zodat de man weggestuurd kon worden. “Ik wilde de spelers alleen wat opvrolijken”, verontschuldigde Hartmann zich later.

Bezig met laden …