voetbalzone

Woerts biedt ‘nederige excuses’ aan en heeft weer nieuws over Bijlow

Rian Rosendaal21 jul 2023, 23:37
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2023, 23:37
Advertentie

Chris Woerts biedt vrijdagavond in De Oranjezomer zijn excuses aan voor misinformatie omtrent Justin Bijlow. De sportmarketeer zei enkele weken geleden dat de doelman op weg was richting Manchester United, maar die club heeft deze week juist André Onana gepresenteerd. Volgens Woerts wil Bijlow wel 'heel graag' weg bij Feyenoord, ook al is er momenteel geen concrete interesse.

"Ik moet mijn nederige excuses aan iedereen aanbieden, want ik heb echt een fout gemaakt. Sommige informanten zijn net zo betrouwbaar als Frans Timmermans", opent Woerts met een kwinkslag zijn uitleg. "Het is niet gelukt. Hij heeft wel gesproken met Manchester United. Ik heb vandaag nog met een aantal mensen gesproken. Er zijn twee clubs uit LaLiga die geïnformeerd hebben, dus hij is nog steeds voornemens om weg te gaan bij Feyenoord."

"Of hij ook weggaat bij Feyenoord? Dat weet je nooit", geeft Woerts antwoord op zijn eigen vraag. "Maar hij wil heel graag weg. Hij heeft met Manchester United gesproken en de clubs hebben dat ook gedaan. Maar Onana heeft de voorkeur gekregen." Tafelgast Sander de Kramer zag vorige week op de Open Dag een montere Bijlow en denkt daarom dat Bijlow zeker nog een jaar bij Feyenoord wil blijven.

"Hij moet ook blijven", vult Woerts aan. "Als je naar Manchester United gaat, weet je niet of je gaat spelen. En nu heeft hij een plek in het Nederlands elftal, dat gaat hij ook niet opgeven." Bijlow heeft zijn vertrekwens overigens nog niet openbaar gemaakt. De veelbesproken doelman ligt bij de regerend landskampioen uit Rotterdam nog twee seizoenen vast.

Bezig met laden …