voetbalzone

'Wolfsburg eist ruim driemaal 'Bazoer-bedrag', PSG en Arsenal in actie'

Dominic Mostert14 dec 2016, 18:15
Laatst bijgewerkt: 14 dec 2016, 18:15
Advertentie

De kans dat Riechedly Bazoer en Julian Draxler na de winterstop ploeggenoten zijn, lijkt klein. Woensdagmiddag kondigde VfL Wolfsburg de komst van de middenvelder van Ajax aan voor een bedrag van minstens twaalf miljoen euro en die transfersom moet ruimschoots worden terugverdiend door een vertrek van Draxler.

/

Volgens RMC verlangt Wolfsburg circa veertig miljoen euro voor de aanvallende middenvelder, die op ramkoers ligt met zijn club. De WK-winnaar van 2014 heeft herhaaldelijk aangegeven te willen vertrekken en werd begin deze maand uitgefloten in de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC (2-3 nederlaag). Later zette trainer Valérien Ismaël de stoorzender uit de selectie voor het duel met Bayern München van zaterdag (5-0 nederlaag).

Het klinkt de geïnteresseerde partijen als muziek in de oren. Paris Saint-Germain heeft volgens de bovengenoemde Franse bron de gesprekken geopend met de Bundesliga-club en zou op het punt staan om omstreeks dertig miljoen euro te bieden. Ook Arsenal is in beweging gekomen: de club wil tot 35 miljoen gaan en zou reeds onderhandelen met de zaakwaarnemer van Draxler. Naar verluidt probeert Mesut Özil zijn landgenoot bovendien te overtuigen van een transfer naar Londen. In een eerder stadium werd ook Juventus genoemd voor Draxler, die in augustus 2015 voor 36 miljoen euro overkwam van Schalke 04.

Bezig met laden …