voetbalzone

Wolfsburg geeft toe over talent Ben Khalifa te onderhandelen

Daniel Cabot Kerkdijk17 feb 2010, 11:28
Laatst bijgewerkt: 17 feb 2010, 11:28
Advertentie

Nassim Ben Khalifa staat naar alle waarschijnlijkheid vanaf komend seizoen onder contract bij VfL Wolfsburg. De regerend landskampioen van Duitsland onderhandelt momenteel met het Zwitserse Grasshoppers over de achttienjarige aanvaller, die naar verluidt maandag reeds een medische keuring heeft doorstaan.

"Ben Khalifa is een zeer interessante speler", geeft manager Dieter Hoeness woensdag aan Kicker toe. "We zijn momenteel druk met hem bezig. Meer wil ik hier niet over kwijt." De Zwitsers jeugdinternational met Tunesische roots staat in Zürich nog tot volgend jaar zomer onder contract. Naast Wolfsburg zijn ook Ajax en diverse topclubs zoals Arsenal en Internazionale zeer geïnteresseerd.

Ben Khalifa maakte vorig jaar indruk op het WK onder 17 in Nigeria. De Zwitsers wonnen in het Afrikaanse land de wereldtitel en de aanvaller, die vier doelpunten maakte, was een van de beste spelers van het toernooi. Coach Ciriaco Sforza deed dit seizoen tien keer beroep op Ben Khalifa, die twee keer scoorde.

Bezig met laden …