voetbalzone

Wolfsburg heeft miljoenen over voor begeerde Bruma

Bart Kruyt06 jun 2016, 07:25
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2016, 07:25
Advertentie

Jeffrey Bruma heeft al gesproken met Internazionale, maar zou ook terug kunnen keren naar de Bundesliga, waar hij eerder voor Hamburger SV uitkwam. De naam van de verdediger van PSV viel al eens bij VfL Wolfsburg en volgens De Telegraaf zijn de ambitieuze Duitsers bereid om ver te gaan. De vraagprijs van PSV van vijftien miljoen euro zou voor Wolfsburg geen probleem zijn.

/

De 24-jarige Bruma heeft er twee goede seizoenen bij PSV op zitten en speelde in het afgelopen voetbaljaar nog twee keer tegen Wolfsburg, in de groepsfase van de Champions League. De international maakte in deze duels een uitstekende indruk. Bij Wolfsburg moet Bruma de opvolger worden van Naldo, die naar Schalke 04 is vertrokken.

Bruma speelde in de seizoenen 2011/12 en 2012/13 al voor HSV, maar was toen nog niet zo ver in zijn ontwikkeling als dat hij nu is. Inter heeft zoals gezegd ook belangstelling, maar de Italianen zijn toch wel geschrokken van de vraagprijs van PSV. Bovendien moet Inter eerst spelers verkopen, terwijl Wolfsburg direct zaken kan doen.

Bezig met laden …