voetbalzone

Wolfsburg houdt Dost tegen: ‘Hij heeft zich niet gemeld’

Peter Nusselder07 jan 2016, 11:41
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2016, 11:41
Advertentie

Volgens VfL Wolfsburg is er sprake van een storm in een glas water en voetbalt Bas Dost ook na de winterstop ‘gewoon’ voor de ploeg van trainer Dieter Hecking. De Nederlandse spits zou ontevreden zijn bij de nummer zeven van de Bundesliga en aansturen op een winters vertrek uit Wolfsburg.

voetbalzone

Deze week kwam BILD met het bericht dat Dost, die de laatste vier wedstrijden van 2015 genoegen moest nemen met een plek op de reservebank, deze maand weg zou willen. Coach Hecking weet echter van niets en laat weten dat hij ook niet zal instemmen met een transfer voor de Oranje-international. “We willen Dost niet laten gaan”, maakt hij duidelijk tegenover Wolfsburger Nachrichten.

“Hij heeft zich ook niet bij ons gemeld met een vertrekwens”, vervolgt de Duitse oefenmeester, die in Nicklas Bendtner ook al een ontevreden aanvaller heeft. De Deen staat in de pikorde bij die Wölfe nog achter Dost en noemt zijn situatie ‘onhoudbaar’, al heeft Bendtner eveneens aangegeven dat hij wel zijn contract respecteert.

Bezig met laden …